اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

تلاش رژیم صهیونیستی برای قانونی کردن اسارت کودکان فلسطینی

کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی در تلاش برای قانونی کردن اسارت کودکان فلسطینی، پیش‌ نویس قانونی را در این خصوص بررسی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 17
کد خبر: ۱۸۹۶۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، کمیته وزارتی قانون‌گذاری کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی روز یکشنبه پیش نویس قانون پیشنهادی «یتسحاق کرویزر» از حزب «اُتزما یهودیت» (قدرت یهود) در خصوص حبس اجرایی کودکان ۱۲ ساله فلسطینی را بررسی می‌کند.

 

این پیش نویس قانون پیشنهادی کرویزر پس از عملیات ضد صهیونیستی «محمود علیوات» (۱۳ ساله) در خیابان وادی حلوه شهرک سلوان واقع در جنوب مسجدالأقصی ارائه شده که طی این عملیات یک افسر صهیونیست و پدرش زخمی شده و یک شهرک‌نشین صهیونیست نیز با شلیک به سمت نوجوان فلسطینی او را زخمی کرد.

 

به نوشته وبگاه «العربی الجدید»، هم اکنون رژیم صهیونیستی حبس نوجوانان ۱۴ سال به بالا را قانونی کرده است اما کرویزر در این پیش نویس قانون تصمیم دارد سن قانونی برای حبس کودکان فلسطینی را به ۱۲ سال کاهش دهد و به این ترتیب در صورت انجام عملیات‌های ضد صهیونیستی توسط این کودکان، آن‌ها به جای انتقال به «کانون اصلاح» به زندان منتقل خواهند شد.

 

کرویزر در این خصوص به روزنامه «یسرائیل هیوم» گفت: «بایستی مجریان کم سن و سال عملیات‌های (ضد صهیونیستی) مجازات‌های سنگین اعمال شود؛ ما قواعد بازی را تغییر خواهیم داد».

 

این روزنامه همچنین به نقل از برخی منابع سیاسی نوشت که تصویب این قانون ممکن است به وضع قوانین بین‌المللی علیه رژیم صهیونیستی منجر شود.

 

یک سازمان اسرائیلی مخالف بازداشت کودکان فلسطینی در قدس و کرانه باختری نیز این قاون را غیر اخلاقی خواند که آسیب جدی به کودکان فلسطینی به ویژه در شرق قدس وارد می‌کند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار